lørdag den 2. november 2019

Affugter leje i Esbjerg

Ved at klikke på dette link Billig affugter i Esbjerg kommer du til min hjemmeside, hvor du kan se hvad en affugter koster i Esbjerg, ønsker du at få den bragt ud til en akut skade, klare vi også det. Vi kommer gerne ud til akutte skader i Esbjerg, Varde, Ribe, Blåvand og på Fanø.
Som du kan se, så er der slanger på de affugter vi har til udlejning, det gør at de kan køre 24/7-367 uden at de skal tømmes, og du undgår også driftsstop i din affugtning. Derved bliver affugtning hurtigt færdig, og du kan komme i gang med det du skulle :-)

Har du et ønske om at vi skal stå for at affugteren bliver udført korrekt, så tilbyder vi at komme og måle fugtigheds % i aftalte intervaler, ved at vælge os til at stå for din affugting er du sikke på at det bliver udfært korekt.

Vi leje affugter ud til Private, Ejerforeninger, Andelsforeninger og Erhverv i Esbjerg, Varde, Ribe, Blåvand og på Fanø.

Det er typisk på grund af vandskader efter regn eller brud på rør, slukningsvand efter brandskader, eller fugtskader, kunderne lejer affugter hos os. Nogle kunder vælger også at leje vores vådstøvsuger, som suger vand op i en fart, så affugteren kan komme hurtigt i gang.

Det er MEGET vigtigt! At få affugtet efter man har haft vand inden for, ellers kan der dannes skimmelsvamp!!


Ring til os på 50 51 90 55 eller send en mail på mail@lillemaler.dk hvis vi skal hjælpe dig.
Er du på vores akutliste, bringer vi GRATIS ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar